Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gulyásleves recept

Gulyásleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • fél kg sertéscomb
    • 1 fej vöröshagyma
    • fél zeller
    • fél karalábé
    • 1 szál fehérrépa
    • 2-3 szál sárgarépa
    • 3 burgonya
    • olaj
    • pirospaprika
    • bors
    • fokhagyma
    • fél fehér paprika
    • 1 paradicsom

    Elkészítése:

    A húst felkockázzuk.

    A hagymát apróra vágva a felforrósított olajon megdinszteljük és rátesszük a pirospaprikát, erre pedig a húst és felengedjük vízzel, majd a fokhagymát, a felaprított paprikát és a paradicsomot is beletesszük.

    A zöldségekeket megtisztítjuk és egyforma darabokra vágjuk. Ha megpuhult a húst, akkor hozzáadjuk a leveshez.

    Ha már megfőttek a zöldségek beletesszük a felkockázott krumplit is és sóval, borssal ízesítjük és készre főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá