Csirkeleves házi metélttel recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 2 szál sárgarépa
- 2 szál fehérrépa
- negyed zeller
- fél karalábé
- negyed kelkáposzta
- 5-6 db szemes bors
- só ízlés szerint
- egy kis csokor petrezselyemzöld
- 2 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg liszt
Elkészítése:
A combokat feltesszük főni kb 2 l vízben. Mikor felforrt hozzáadjuk a megtisztított és felaprított zöldségeket, borsot, sót, majd lassú tűzön főzzük.
Közben a tojásokból és a lisztből tésztát gyúrunk. 15 perc pihentetés után kinyújtjuk és metéltre vágjuk.
Lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leöblítjük és a kész levessel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









