Csirkeleves házi metélttel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 2 szál sárgarépa
- 2 szál fehérrépa
- negyed zeller
- fél karalábé
- negyed kelkáposzta
- 5-6 db szemes bors
- só ízlés szerint
- egy kis csokor petrezselyemzöld
- 2 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg liszt
Elkészítése:
A combokat feltesszük főni kb 2 l vízben. Mikor felforrt hozzáadjuk a megtisztított és felaprított zöldségeket, borsot, sót, majd lassú tűzön főzzük.
Közben a tojásokból és a lisztből tésztát gyúrunk. 15 perc pihentetés után kinyújtjuk és metéltre vágjuk.
Lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leöblítjük és a kész levessel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »