Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkegaluska leves recept

Csirkegaluska leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    A galuska hozzávalói:

    • 30 dkg csirkemellfilé
    • 2 dl tejszín
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
    • só, bors
    • 5 dkg reszelt parmezán
    • petrezselyemzöld

    Elkészítése:

    A csirkemellet aprítóba péppé aprítjuk, majd a hozzátesszük a többi alapanyagot, és sűrű krémes állagúvá turmixoljuk, egy másik gépbe.

    Két kanál segítségével szaggatjuk a forró levesbe, a galuskákat.

    Pár percig főzzük, kissé megdagad. Tálalhatjuk is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá