Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Birsalmaleves recept

Birsalmaleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db birsalma
    • fél citrom leve és héja
    • 2 dl Cocomas – kókusztejszín
    • eritrit (cukor)
    • csillagánizs
    • szegfűszeg

    Elkészítése:

    A birsalmákat megmostam, meghámoztam.

    Felkockáztam, majd felöntöttem annyi vízzel, amennyi ellepte, enyhén megsóztam, hozzáadtam a fűszereket, a citrom sárga héját, és feltettem főni.

    Amikor már megpuhult, hozzáadtam a tejszínt, még hagytam, amíg még egyszer felforrt, citromlével, eritrittel, ízlés szerint édesítettem.

    Télen forrón tálalhatjuk, nyáron jégbe hűtve.

    Tipp:

    Kókusztejszín helyett főző tejszínnel is készülhet.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá