Aranysárga csirke húsleves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg csirkehús
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 2 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- egész bors, egész kömény, sáfrányos szeklice
- 1,5 l víz
Elkészítése:
Tisztítsd meg a zöldségeket és a húst, majd darabold fel. Tedd egy nagyobb edénybe a húst és a zöldségeket, majd öntsd fel hideg vízzel.
Tedd fel főni. Amikor a hab feljön a tetejére szedd le egy szűrővel.
Tipp:
A húslevest lassan kell főzni, lobogás nélkül. Eléggé oda kell figyelni rá, de megéri a fáradságot.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »