Vegán sajttorta recept
Hozzávalók egy 20 cm-es formához:
- 200 g vegán zabkeksz
- 100 g margarin
- 180 g kesudió
- 1 citrom leve
- 150 ml kókusztej
- 120 g agave szirup
- 80 g kókuszolaj
Elkészítése:
A kesudiót egy északára áztassuk be annyi vízbe, amennyi ellepi.
A zabkekszet daráljuk le. A margarint olvasszuk fel, majd keverjük össze a keksszel.
Szedjük egy piteformába, majd egyenletesen oszlassuk el az aljában a margarinos kekszet.
A kesudiót szűrjük le, majd tegyük turmixgépbe. Adjuk hozzá a citrom levét, a kókusztejet, az agave szirupot és az olvasztott kókuszolajat. Ezt alaposan turmixoljuk össze.
Ha megdermedt a kekszes alap, öntsük rá a kesudió krémet. Szórjuk meg a választott gyümölccsel, majd tegyük fagyasztóba 1-2 órára.
Fagyasztás után hűtőben tároljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »










