Vegán sajttorta recept

Hozzávalók egy 20 cm-es formához:
- 200 g vegán zabkeksz
- 100 g margarin
- 180 g kesudió
- 1 citrom leve
- 150 ml kókusztej
- 120 g agave szirup
- 80 g kókuszolaj
Elkészítése:
A kesudiót egy északára áztassuk be annyi vízbe, amennyi ellepi.
A zabkekszet daráljuk le. A margarint olvasszuk fel, majd keverjük össze a keksszel.
Szedjük egy piteformába, majd egyenletesen oszlassuk el az aljában a margarinos kekszet.
A kesudiót szűrjük le, majd tegyük turmixgépbe. Adjuk hozzá a citrom levét, a kókusztejet, az agave szirupot és az olvasztott kókuszolajat. Ezt alaposan turmixoljuk össze.
Ha megdermedt a kekszes alap, öntsük rá a kesudió krémet. Szórjuk meg a választott gyümölccsel, majd tegyük fagyasztóba 1-2 órára.
Fagyasztás után hűtőben tároljuk.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »