Vegán sajttorta recept

Hozzávalók egy 20 cm-es formához:
- 200 g vegán zabkeksz
- 100 g margarin
- 180 g kesudió
- 1 citrom leve
- 150 ml kókusztej
- 120 g agave szirup
- 80 g kókuszolaj
Elkészítése:
A kesudiót egy északára áztassuk be annyi vízbe, amennyi ellepi.
A zabkekszet daráljuk le. A margarint olvasszuk fel, majd keverjük össze a keksszel.
Szedjük egy piteformába, majd egyenletesen oszlassuk el az aljában a margarinos kekszet.
A kesudiót szűrjük le, majd tegyük turmixgépbe. Adjuk hozzá a citrom levét, a kókusztejet, az agave szirupot és az olvasztott kókuszolajat. Ezt alaposan turmixoljuk össze.
Ha megdermedt a kekszes alap, öntsük rá a kesudió krémet. Szórjuk meg a választott gyümölccsel, majd tegyük fagyasztóba 1-2 órára.
Fagyasztás után hűtőben tároljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »