Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gluténmentes sajttorta recept

Gluténmentes sajttorta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csomag vanília ízű GM pudingpor
    • 15 dkg eritrit por
    • 20 dkg tejföl
    • 50 dkg mascarpone
    • vanília aroma, vaníliás cukor

    A torta aljához:

    • 5 dkg vaj
    • 20 dkg mindenmentes zabpehely keksz

    Elkészítése:

    A mindenmentes zabpehely kekszet ledaráljuk és az olvasztott vajjal összegyúrjuk.

    Egy pite, vagy torta formát kivajazunk és a masszát belenyomkodjuk.160 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.

    A mascarponét a tejfölt, az eritritet, vaníliát habosra keverjük robotgép segítségével, egyenként hozzáadjuk a tojásokat és a pudingport is.

    A krémet a süteménylapra simítjuk és kb 50 percig sütjük, 160 fokon. Langyosra hűtve kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá