Brownie cake pop recept
Hozzávalók:
Tésztához:
- 100 g finomliszt
- 210 g cukor
- 140 g margarin (olvasztott)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 120 g tejcsokoládé (olvasztott)
- 25 g cukrozatlan kakaópor
- 180 g tejcsokoládé (apróra tört)
- 1 kk só
- 1 teáskanál vaníliaaroma
Mázhoz:
- pár csepp ételfesték
- 400 g olvasztott fehércsokoládé
Elkészítése:
Az olvasztott margarint a cukorral fél percig kézi (nem robot) habverővel kevergetjük, majd egyenként elkeverve hozzáadjuk a tojásokat és a vanília aromát. Egy percig kevergetjük.
Folytonos keverés mellett hozzáöntjük az olvasztott tejcsokit és simára keverjük. Spatulával hozzáadjuk a lisztet, kakaóport és a sót, majd ha csomómentesre kevertük, hozzáforgatjuk az apróra tördelt tejcsokit is.
Egy 25*20 cm-es formát sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a csokis masszát, majd előmelegített sütőben 170 C°-on 20 percig sütjük, ezután sütőrácson langyosra hűtjük.
A browniet összemorzsoljuk és ha nem formázható könnyedén, egy kis olvasztott margarint öntünk hozzá. Gömbölyű golyócskákat formázunk belőle és hurkapálcára szúrjuk, hungarocellbe állítjuk.
A fehércsokit megolvasztjuk, pár csepp ételfestéket csepegtetünk bele. Picit megkuszáljuk, majd egyenként megforgatjuk benne a golyócskákat és hagyjuk készre dermedni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









