Parmezános-cheddar krémes fűszeres “főtt-sült” burgonya recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 5-6 db nagyobb burgonya (héjában megfőzve)
- 2-3 ek zsemlemorzsa
- ízlés szerint parmezán
- 2 ek mustár
- 2 ek snidling
- ízlés szerint fűszerek
- 5 dkg vaj
- ízlés szerint cheddar sajtkrém
- ízlés szerint reszelt sajt
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük (ne főzzük szét!).
Miután kihűlt félbevágjuk és sütőpapíros tepsire helyezzük. A többi hozzávalót összekeverjük és ezt a masszát rákenjük a burgonyákra.
A tetejére tehetünk reszelt sajtot (nálam most nem volt itthon) 180 fokra előmelegített sütőben sütjük addig, amíg a sajt megpirul a tetején.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









