Parmezános-cheddar krémes fűszeres “főtt-sült” burgonya recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 5-6 db nagyobb burgonya (héjában megfőzve)
- 2-3 ek zsemlemorzsa
- ízlés szerint parmezán
- 2 ek mustár
- 2 ek snidling
- ízlés szerint fűszerek
- 5 dkg vaj
- ízlés szerint cheddar sajtkrém
- ízlés szerint reszelt sajt
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük (ne főzzük szét!).
Miután kihűlt félbevágjuk és sütőpapíros tepsire helyezzük. A többi hozzávalót összekeverjük és ezt a masszát rákenjük a burgonyákra.
A tetejére tehetünk reszelt sajtot (nálam most nem volt itthon) 180 fokra előmelegített sütőben sütjük addig, amíg a sajt megpirul a tetején.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.