Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Parmezános-cheddar krémes fűszeres “főtt-sült” burgonya recept

Parmezános-cheddar krémes fűszeres “főtt-sült” burgonya
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 5-6 db nagyobb burgonya (héjában megfőzve)
    • 2-3 ek zsemlemorzsa
    • ízlés szerint parmezán
    • 2 ek mustár
    • 2 ek snidling
    • ízlés szerint fűszerek
    • 5 dkg vaj
    • ízlés szerint cheddar sajtkrém
    • ízlés szerint reszelt sajt

    Elkészítése:

    A burgonyát héjában megfőzzük (ne főzzük szét!).

    Miután kihűlt félbevágjuk és sütőpapíros tepsire helyezzük. A többi hozzávalót összekeverjük és ezt a masszát rákenjük a burgonyákra.

    A tetejére tehetünk reszelt sajtot (nálam most nem volt itthon) 180 fokra előmelegített sütőben sütjük addig, amíg a sajt megpirul a tetején.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá