Parmezános-cheddar krémes fűszeres “főtt-sült” burgonya

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó

Hozzávalók:

  • 5-6 db nagyobb burgonya (héjában megfőzve)
  • 2-3 ek zsemlemorzsa
  • ízlés szerint parmezán
  • 2 ek mustár
  • 2 ek snidling
  • ízlés szerint fűszerek
  • 5 dkg vaj
  • ízlés szerint cheddar sajtkrém
  • ízlés szerint reszelt sajt

Elkészítése:

A burgonyát héjában megfőzzük (ne főzzük szét!).

Miután kihűlt félbevágjuk és sütőpapíros tepsire helyezzük. A többi hozzávalót összekeverjük és ezt a masszát rákenjük a burgonyákra.

A tetejére tehetünk reszelt sajtot (nálam most nem volt itthon) 180 fokra előmelegített sütőben sütjük addig, amíg a sajt megpirul a tetején.