Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Burgonya puffancs recept

Burgonya puffancs
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg főtt, áttört burgonya
    • 15 dkg rétesliszt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • frissen őrölt bors
    • őrölt szerecsendió
    • liszt a forgatáshoz
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A burgonyát meghámozzuk, feldaraboljuk és kissé sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és még forrón áttörjük.

    A kihűlt burgonyához hozzáadjuk a lisztet, tojást, borsot, szerecsendiót, sót és összegyúrjuk. A masszából diónyi gombócokat formázunk és lisztben megforgatjuk.

    Egy edényben olajat forrósítunk és pirosra sütjük benne a puffancsokat. Forrón tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá