Medvehagymás, túrós puliszka recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 bögre víz
- 1 bögre kukoricadara
- só
- 1/2 csokor medvehagyma
- 25-30 dkg juhtúró
- 17 szelet száraz kolbász
Elkészítése:
A medvehagymát vékonyra szelem.
A vizet kevés sóval felforralom, majd állandó keverés mellett beleteszórom a kukoricadarát és sűrűre főzöm. A puliszkába belekeverem a medvehagymát.
Kivajazok egy kisebb jénai tálat. A tálba felváltva rétegzem a puliszkát és a morzsolt juhtúrót. A tetejére juhtúró kerüljön!
Díszítem kolbászkarikákkal és forró sütőbe tolom, amíg a túró ráolvad.
Nyers uborkasalátával kínálom, amit friss borsikafűvel ízesítek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »









