Medvehagymás, túrós puliszka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 bögre víz
- 1 bögre kukoricadara
- só
- 1/2 csokor medvehagyma
- 25-30 dkg juhtúró
- 17 szelet száraz kolbász
Elkészítése:
A medvehagymát vékonyra szelem.
A vizet kevés sóval felforralom, majd állandó keverés mellett beleteszórom a kukoricadarát és sűrűre főzöm. A puliszkába belekeverem a medvehagymát.
Kivajazok egy kisebb jénai tálat. A tálba felváltva rétegzem a puliszkát és a morzsolt juhtúrót. A tetejére juhtúró kerüljön!
Díszítem kolbászkarikákkal és forró sütőbe tolom, amíg a túró ráolvad.
Nyers uborkasalátával kínálom, amit friss borsikafűvel ízesítek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »