Medvehagymás, túrós puliszka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 bögre víz
- 1 bögre kukoricadara
- só
- 1/2 csokor medvehagyma
- 25-30 dkg juhtúró
- 17 szelet száraz kolbász
Elkészítése:
A medvehagymát vékonyra szelem.
A vizet kevés sóval felforralom, majd állandó keverés mellett beleteszórom a kukoricadarát és sűrűre főzöm. A puliszkába belekeverem a medvehagymát.
Kivajazok egy kisebb jénai tálat. A tálba felváltva rétegzem a puliszkát és a morzsolt juhtúrót. A tetejére juhtúró kerüljön!
Díszítem kolbászkarikákkal és forró sütőbe tolom, amíg a túró ráolvad.
Nyers uborkasalátával kínálom, amit friss borsikafűvel ízesítek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »