Ropogós cukkini tallérok recept

Hozzávalók:
- 1 cukkini
- 10 dkg sajt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- néhány csepp olívaolaj
Elkészítése:
A cukkinit megmosom, lereszelem, enyhén megsózom. Pár percig állni hagyom, majd kinyomkodom a levét.
A tojást külön kis tálba ütöm fel, ha esetleg már nem jó, ne vesszen kárba a teljes étel. A sajtot lereszelem.
Az összes hozzávalót egy tálba teszem és kézzel alaposan összegyúrom.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelek, ezután a masszából kisebb halmokat szedek rá, amiket egy kanállal ellapogatok, lehetőleg minél vékonyabbra.
170 fokon pirosra sütöm a tallérokat, majd megfordítva néhány percig az aljukat is pirítom.
Én sajnos nyers fokhagymát nem ehetek, de aki teheti, fokhagymás tejfölbe mártogatva ropogtassa.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »