Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tepsis tengeri hal lecsóval recept

Tepsis tengeri hal lecsóval
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg tengeri halfilé
    • 1 kg burgonya
    • 2 tk hal fűszerkeverék
    • 10 dkg vaj
    • 3 db paprika
    • 4 db paradicsom
    • 1 db póréhagyma
    • 1 kávéskanál citrombors
    • 1 kávéskanál tárkony

    Elkészítése:

    A krumplit meghámozom, karikára vágom, egy kivajazott tepsi aljára rendezem és megsózom.

    Rárakom a felkockázott halat, megszórom a hal fűszerkeverék felével.

    Befedem a felszeletelt póréhagymával, paprikával és paradicsommal, megszórom a maradék hal fűszerkeverékkel, citromborssal, tárkonnyal, megsózom és a tetejére darabolom a maradék vajat.

    180 fokos sütőben 40-45 perc alatt megsütöm. Ha a krumpli megpuhult, felkockázom és tálalom.

    Tipp:

    A citrombors durvára darált borsot, citromhéjat és citrom aromát tartalmaz.
    Hal fűszer keverék összetevői: fűszerpaprika, fokhagyma és vöröshagyma granulátum, fehérbors, kapor, csili, bazsalikom, koriander.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá