Halfilé sajtos-gombás ágyon recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 500 g fagyasztott halfilé (pangasius)
- 2 fej vöröshagyma
- 150 g gomba (konzerv)
- ízlés szerint: citromlé, só és vegeta
- 2 dl tej
- 100 g krémsajt
- 2 ek finomliszt
- olaj vagy vaj
Elkészítése:
Egy pici olajon és vaj keverékén megdinszteltem a hámozott és felaprított hagymát és gombát, majd az egészet egy tepsi aljába öntöm.
A megmosott filészeleteket megszózom, ráfektetem a hagymás-gombás alapra és ízlés szerint meglocsolom citromlével.
A tejet picit megmelegítem, majd elkeverem benne a krémsajtot, vegetát és a lisztet. Ezt a sajtos masszát ráöntöm a halfilére, majd 180-200 fokos sütőbe teszem sülni 45-55 percre (amíg a sajt szépen megsül a tetején).
Sárgarépás krumplipürével és zöldséggel tálaltam.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.