Halfilé sajtos-gombás ágyon recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 500 g fagyasztott halfilé (pangasius)
- 2 fej vöröshagyma
- 150 g gomba (konzerv)
- ízlés szerint: citromlé, só és vegeta
- 2 dl tej
- 100 g krémsajt
- 2 ek finomliszt
- olaj vagy vaj
Elkészítése:
Egy pici olajon és vaj keverékén megdinszteltem a hámozott és felaprított hagymát és gombát, majd az egészet egy tepsi aljába öntöm.
A megmosott filészeleteket megszózom, ráfektetem a hagymás-gombás alapra és ízlés szerint meglocsolom citromlével.
A tejet picit megmelegítem, majd elkeverem benne a krémsajtot, vegetát és a lisztet. Ezt a sajtos masszát ráöntöm a halfilére, majd 180-200 fokos sütőbe teszem sülni 45-55 percre (amíg a sajt szépen megsül a tetején).
Sárgarépás krumplipürével és zöldséggel tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »










