Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejfölös zöldbabfőzelék húsroláddal recept

Tejfölös zöldbabfőzelék húsroláddal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg zöldbab
    • 2 dl tejföl
    • 0,5 fej vöröshagyma
    • 2 ek liszt
    • 50 dkg darált hús
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • bors
    • szerecsendió
    • 1 csomag zöldhagyma
    • zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    A zöldbabot apróra vágott hagymával és annyi vízzel, amennyi ellepi, feltesszük főni. Picit megsózzuk.

    Amikor megpuhult a bab, akkor mehet bele a tejföllel kikevert liszt és a bors, valamint kevés szerecsendió. Sűrűsödésig főzzük.

    A húst befűszerezzük a sóval és a borssal, belevágjuk a zöldhagymát, a fokhagymát, majd egy egész tojással összedolgozzuk. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy felszívja a nedvességet, és kontakt grillen pici roládokat sütünk belőle.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá