Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros-tejfölös csirke recept

Mustáros-tejfölös csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 70 dkg csirkemell és csirkecomb filé vegyesen
    • 1 fej vöröshagyma
    • 20 dkg galambica gomba
    • 2 dl tejföl
    • 1 dl főzőtejszín
    • 2 evőkanál mustár
    • petrezselyemzöld
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 1 kk házi paprikakrém
    • 1 kk házi vegeta
    • 2 ek olaj

    Elkészítése:

    A csirkehúst apróbb darabokra vágjuk.

    Egy serpenyőben a felhevített étolajon elősütjük mindkét oldalát.

    A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a gomba szeleteket, fűszereket és párolni kezdjük. Hozzáadjuk az elősütött húsokat és együtt készre főzzük.

    A tejszínt, a tejfölt, a mustárt a liszttel simára keverjük és a gombás húshoz keverve összefőzzük. Friss vagy szárított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

    Galuskát készítettem mellé, de más köret is lehet.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá