Burgonyafőzelék recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 2 evőkanál liszt
- 3-4 db babérlevél
- 1 nagyobb csipet só
- 150 g tejföl
- 2 evőkanál liszt
- víz
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és felöntjük annyi vízzel amely ellepi. Ezután felforraljuk, sózzuk és hozzáadjuk a babérlevelet.
Amikor a burgonya puhára főtt, elkészítjük a habarást. A tejfölt a liszttel simára keverjük majd a főzelékhez öntjük és elkeverjük.
A kész főzeléket sült virslivel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »