Zöldborsófőzelék recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg zöldborsó
- 5 dl tej
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2-3 evőkanál liszt
- pici cukor
- vagy édesítő
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
A zöldborsót kevés olaj, és kevés víz hozzáadásával elkezdjük párolni (fedővel letakarjuk).
Közben fűszerezzük, édesítjük, hozzáadjuk az aprított zöldségzöldet.
Amikor megpuhult és már nem sok víz van alatta, meghintjük a liszttel, összekeverjük és apránként felengedjük a tejjel. Nem biztos, hogy az összes tejre szükség lesz. Ezután még néhány percig forraljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.