Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött gombafejek újhagymás, mackósajtos töltelékkel recept

Töltött gombafejek újhagymás, mackósajtos töltelékkel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 16 fej közepes nagyságú gomba
    • 1 doboz mackósajt
    • 3 szál újhagyma
    • őrölt fehér bors, só

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg finomliszt
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa
    • 2 evőkanál szezámmag

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A gombafejeket alaposan megmossuk.

    Az újhagymát apróra vágjuk, összekeverjük a sajttal, sóval és borssal. A szezámmagot a zsemlemorzsába keverjük.

    A sajtos tölteléket a gombafejekbe töltjük, kettőt-kettőt összefordítunk és bepanírozzuk.

    Bő olajban, közepes lángon kisütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá