Zöldséges aprópecsenye recept

Hozzávalók:
- 60 dkg sertéshús
- 20 dkg cukorborsó
- 2 közepes sárgarépa
- 80 dkg burgonya
- 2 közepes vöröshagyma
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Héjában megfőzzük a burgonyát, leszűrjük, megpucoljuk és felkarikázzuk.
Olajom megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rátesszük a kockára vágott húst. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Amikor félig megpuhult, beletesszük a borsót, karikára vágott sárgarépát, és tovább főzzük.
Egy közepes tepsit olajjal kikenjük. Beleteszünk a fele burgonyát, ráöntjük a zöldséges húst, és befedjük a maradék burgonyával.
Ráöntjük a tojással elkevert tejfölt, és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »