Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos rakott hús recept

Sajtos rakott hús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:

    • 50 dkg főtt marhahús
    • 15 dkg főtt füstölt hús
    • 5 dkg vaj
    • 1 kis fej vöröshagyma
    • néhány evőkanál húsleves
    • 75 dkg burgonyából burgonyapüré
    • 5 dkg reszelt sajt
    • őrölt bors

    Elkészítés:

    A kétféle húst ledaráljuk, és a vaj felén megpirítjuk a reszelt hagymát. Hozzákeverjük a húst, sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés húslevessel szaftosabbá tesszük. Az egészet alaposan elkeverjük.

    Egy tűzálló tálat kivajazunk a maradék vajjal, és belesimítjuk a húsos keveréket. Ráterítjük a burgonyapürét, elegyengetjük, majd megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt szép aranyszínűre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá

  • Ajánlott cikkek