Sajtos rakott hús recept

Hozzávalók:
- 50 dkg főtt marhahús
- 15 dkg főtt füstölt hús
- 5 dkg vaj
- 1 kis fej vöröshagyma
- néhány evőkanál húsleves
- 75 dkg burgonyából burgonyapüré
- 5 dkg reszelt sajt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A kétféle húst ledaráljuk, és a vaj felén megpirítjuk a reszelt hagymát. Hozzákeverjük a húst, sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés húslevessel szaftosabbá tesszük. Az egészet alaposan elkeverjük.
Egy tűzálló tálat kivajazunk a maradék vajjal, és belesimítjuk a húsos keveréket. Ráterítjük a burgonyapürét, elegyengetjük, majd megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt szép aranyszínűre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »