Fordított karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10-12 szelet karaj
- zsemlemorzsa
- tojás
- zsír a sütéshez
- 2-3 fej vöröshagyma
- színes kaliforniai paprika ízlés szerint
- szalonna
- 2 gerezd fokhagyma
- 1,5 leveskocka
- 500 ml víz
- 4 ek ketchup
- 4 ek mustár
- 1-2 ek olaj
- só
- bors
- őrölt pirospaprika
- 1 ek worchester szósz
- 1 ek szójaszósz
Elkészítése:
A húst kiklopfoltam, majd beleforgattam először a zsemlemorzsába, majd a felvert tojásba és felforrósított zsíron megsütöttem gyorsan mindkét oldalát.
Ezután egy tepsibe fektettem a kisütott hússzeleteket és bőven megszórtam a feldarabolt hagymával, színes paprikaval, fokhagymaval és szalonnával (én tettem a húsok alá is kicsit mindenből).
A felforralt vízben feloldottam a leveskockát, majd belekevertem a ketchupot, mustárt, olajat, pici sót, pirospaprikat és őrolt borsot, majd ízesítettem még worchester és szójaszósszal. Az egészet jól összekevertem és ráöntottem a húsokra. Lefedve sütöttem kb 1 órát 170 fokon.
Rizzsel, tarhonyával vagy krumplival is tálalható.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »