Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fordított karaj recept

Fordított karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 10-12 szelet karaj
    • zsemlemorzsa
    • tojás
    • zsír a sütéshez
    • 2-3 fej vöröshagyma
    • színes kaliforniai paprika ízlés szerint
    • szalonna
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1,5 leveskocka
    • 500 ml víz
    • 4 ek ketchup
    • 4 ek mustár
    • 1-2 ek olaj
    • bors
    • őrölt pirospaprika
    • 1 ek worchester szósz
    • 1 ek szójaszósz

    Elkészítése:

    A húst kiklopfoltam, majd beleforgattam először a zsemlemorzsába, majd a felvert tojásba és felforrósított zsíron megsütöttem gyorsan mindkét oldalát.

    Ezután egy tepsibe fektettem a kisütott hússzeleteket és bőven megszórtam a feldarabolt hagymával, színes paprikaval, fokhagymaval és szalonnával (én tettem a húsok alá is kicsit mindenből).

    A felforralt vízben feloldottam a leveskockát, majd belekevertem a ketchupot, mustárt, olajat, pici sót, pirospaprikat és őrolt borsot, majd ízesítettem még worchester és szójaszósszal. Az egészet jól összekevertem és ráöntottem a húsokra. Lefedve sütöttem kb 1 órát 170 fokon.

    Rizzsel, tarhonyával vagy krumplival is tálalható.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá