Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás-zöldséges egytálétel recept

Medvehagymás-zöldséges egytálétel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 200 g bacon vagy házi sonka
    • 2 nagy fej vöröshagyma
    • 1 kisebb padlizsán
    • 3-4 darab salátacukkini
    • 500 g gomba
    • 1 csokor medvehagyma
    • 2 dl főzőtejszín
    • 100 g tubusos krémsajt
    • bors
    • ételízesítő
    • 1 tk vaj
    • 2 tk olaj

    Elkészítése:

    A hagymát apró kockákra vágjuk, a gombát felszeleteljük, a padlizsánt és a cukkinit felkockázzuk, a medvehagymát pedig nagyon apróra vágjuk.

    Egy edényben a vajat az olajjal felhevítjük és az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük rajta, majd hozzáadjuk a felkockázott szalonnát és pár percet pirítjuk. Rádobjuk a feldarabolt cukkinit, padlizsánt és gombát. Sóval, borssal, ételízesítővel megszórjuk és kissé átpirítjuk.

    Néhány perc után felöntjük a főzőtejszínnel, hozzáadjuk a sajtkrémet és összefőzzük.

    Amikor kész, rászórjuk a felaprított medvehagymát és összeforraljuk.

    Tipp:

    Nagyon finom és gyors étel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá