Magyaros aprópecsenye recept
Hozzávalók:
- 1 ek zsír
- 60 dkg sertésszűz
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- 2 paradicsom
- 1 kk őrölt pirospaprika
- só
- frissen őrölt bors
- kevés őrölt kömény
- 1-2 ek tejföl
Elkészítése:
Zsíron a hagymát és az apróra vágott paprikákat megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott húst, fehéredésig pirítjuk. Mehet hozzá a feldarabolt paradicsom, a fokhagyma, őrölt paprikát is teszünk hozzá, majd összekeverjük, sóval és borssal, valamint köménnyel ízesítjük. Kevés vizet öntsünk alá, és hagyjuk puhára főni.
Végezetül tejfölt adunk hozzá. Összekeverjük, és tálalható a magyaros ízesítésű pecsenye.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


