Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Káposztás-burgonyás galuska recept

Káposztás-burgonyás galuska
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg burgonya
    • 1 közepes káposzta
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 2 ek sertészsír
    • 25 dkg finomliszt

    Elkészítése:

    Lereszeljük a káposztát, összekeverjük 2 mk sóval, és állni hagyjuk 10 percig.

    Meglangyosítjuk a zsiradékot, belerakjuk a kinyomkodott káposztát, és megpirítjuk.

    Burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. Hozzáadjuk a tojásokat, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és 3 ek pirított káposztát teszünk még hozzá.

    Lisztet hozzákeverjük (nokedlitészta állagú legyen).

    Sós vizet forralunk, beleszaggatjuk a tésztát. Ha feljött a víz tetejére, még egy percig forraljuk, és kiszedjük a pirított káposztára, és jól összeforgatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá