Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húspogácsa párolt zöldségekkel recept

Húspogácsa párolt zöldségekkel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg vegyes darált hús (sertés és marha)
    • 2 gerezd fokhagyma
    • bors
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • petrezselyemzöld és koriander apróra vágva
    • pirospaprika ízlés szerint
    • 3 ek zsemlemorzsa
    • 5 sárgarépa
    • 1/2 csomag szárzeller
    • 1 póréhagyma
    • 15 dkg fehér káposzta csíkokra vágva

    Elkészítése:

    A húst a fűszerekkel, a tojással és morzsával összedolgozzuk, majd lapos pogácsákat formázunk belőle.
    Olajat hevítünk egy serpenyőben, megsütjük a pogácsákat mindkét oldalukon 6 perc alatt.

    A zöldségeket, a zellerszárat 1 cm-es darabokra vágjuk, a pórét és a répát vékony csíkokra.
    5 dkg vajon kevés sóval és borssal rövid idő alatt átsütjük, majd a húspogácsával együtt tálaljuk.

    Korianderrel díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá