Húsgolyók tejszínes mártásban recept
Galéria (3)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg darált hús
- 2 vöröshagyma
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 gerezd fokhagyma
- 5 dl főzőtejszín
- 25 dkg reszelt sajt
- só, bors, ételízesítő
Elkészítése:
A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a tojást, majd fűszerezzük.
Golyókat formázunk belőle, hőálló tálba tesszük, 180 fokon kb. 15 percig sütjük.
Lereszeljük a sajtot, összekeverjük a tejszínnel fokhagymával.
Leöntjük vele a húst, és még 25 percig sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.