Húsgolyók tejszínes mártásban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált hús
- 2 vöröshagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 gerezd fokhagyma
- 5 dl főzőtejszín
- 25 dkg reszelt sajt
- só, bors, ételízesítő
Elkészítése:
A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a tojást, majd fűszerezzük.
Golyókat formázunk belőle, hőálló tálba tesszük, 180 fokon kb. 15 percig sütjük.
Lereszeljük a sajtot, összekeverjük a tejszínnel fokhagymával.
Leöntjük vele a húst, és még 25 percig sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »