Húsgolyók tejszínes mártásban recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg darált hús
- 2 vöröshagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 gerezd fokhagyma
- 5 dl főzőtejszín
- 25 dkg reszelt sajt
- só, bors, ételízesítő
Elkészítése:
A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a tojást, majd fűszerezzük.
Golyókat formázunk belőle, hőálló tálba tesszük, 180 fokon kb. 15 percig sütjük.
Lereszeljük a sajtot, összekeverjük a tejszínnel fokhagymával.
Leöntjük vele a húst, és még 25 percig sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









