Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gyors tepsis burgonya debreceni kolbásszal recept

Gyors tepsis burgonya debreceni kolbásszal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg burgonya
    • 5 közepes fej vöröshagyma
    • petrezselyemzöld ízlés szerint
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • fűszerpaprika ízlés szerint
    • majoránna ízlés szerint (szárított)
    • ételízesítő ízlés szerint
    • 0,5 dl napraforgó olaj
    • 80 dkg debreceni kolbász (csemege)

    Elkészítése:

    A burgonyát és a hagymát megpucoljuk és négyfelé vágjuk.

    Tepsibe tesszük a burgonyát és a hagymát, megszórjuk sóval, borssal, ételízesítővel, pirospaprikával, petrezselyemmel és a majoránnával.

    Az egészet meglocsoljuk kevés olajjal és átforgatjuk, hogy mindenhol egyenletesen eloszlassuk a fűszereket.

    Előmelegített sütőben majdnem puhára sütjük kb 60 perc alatt. Néha átforgatjuk.

    Amikor már majdnem puha a burgonya, rádobjuk a karikára vágott kolbászokat és még 10-15 percig sütjük, hogy átsüljön a kolbász is.

    Tetejére tejfölt raktam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá