Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tojással töltött fasírt recept

Tojással töltött fasírt
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    A fasírthoz:

    • 1 kg daráthús
    • 3 marék zsemlemorzsa
    • 5 gerezd fokhagyma apróra vágva
    • 2 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
    • 3 evőkanálnyi pirospaprika
    • 1-2 kávéskanál só
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    A töltelékhez:

    • 10  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • só vagy vegeta

    Elkészítése:

    A töltelékhez 8 tojást megfőzünk keményre és ha kihűlt, apróra vágjuk. Hozzáadunk 2 egész tojást, a felvágott petrezselyemzöldet, ízesítjük és összekeverjük.

    A húst a többi hozzávalóval jól eldolgozzuk. Két részre osztjuk. Az egyik felét egy sütőpapírra vagy zacskóra kiterítjük (előtte pici vízzel bekenjük a zacskót, hogy könnyebb legyen vékonyra szétnyomkodni rajta a húst).

    A tojásmasszát is elfelezzük. Az egyik felét a szétnyomkodott húsmasszára terítjük. A zacskó segítségével rúdba göngyöljük. A másik rudat ugyanígy készítjük el.

    A tetejüket megkenjük olajjal vagy zsírral, hogy ne csattanjon szét a hús és 30-40 percig sütjük közepes lángon.

    Szeletelve kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá