Hozzávalók:
A fasírthoz:
A töltelékhez:
Elkészítése:
A töltelékhez 8 tojást megfőzünk keményre és ha kihűlt, apróra vágjuk. Hozzáadunk 2 egész tojást, a felvágott petrezselyemzöldet, ízesítjük és összekeverjük.
A húst a többi hozzávalóval jól eldolgozzuk. Két részre osztjuk. Az egyik felét egy sütőpapírra vagy zacskóra kiterítjük (előtte pici vízzel bekenjük a zacskót, hogy könnyebb legyen vékonyra szétnyomkodni rajta a húst).
A tojásmasszát is elfelezzük. Az egyik felét a szétnyomkodott húsmasszára terítjük. A zacskó segítségével rúdba göngyöljük. A másik rudat ugyanígy készítjük el.
A tetejüket megkenjük olajjal vagy zsírral, hogy ne csattanjon szét a hús és 30-40 percig sütjük közepes lángon.
Szeletelve kínáljuk.