Stefánia húsgolyó recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A tojásokat előző napon megfőzzük, kihűtjük, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Így szépen lejön a héja, és jól szeletelhető lesz.
A darált húst összekeverjük a fűszerekkel és a tojással.
Összegyúrjuk, majd annyi zabpelyhet teszünk hozzá, hogy jól formázható legyen.
Elkészítjük a golyókat:
A tojásokat keresztben kettévágjuk. Vagyis a tojás hegye balra néz, a talpa pedig jobbra és középen átvágjuk.
A húsból lecsippentünk egy darabot, kilapogatjuk, közepébe teszünk egy fél tojást és becsomagoljuk.
Folytatjuk, míg az alapanyag elfogy.
Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 30 percig sütjük.
Főzelékkel vagy salátával tálaljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »









