Formában sütött vagdalt recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg darált hús
- 1 nagyobb fej vöröshagyma lereszelve
- 3 gerezd fokhagyma zúzva
- 1 csokor petrezselyemzöld aprítva
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- chili pehely
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 2 zsemle vízben áztatva majd kifacsarva
- a forma kenéséhez zsír és zsemlemorzsa
Elkészítése:
A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk.
Egy kuglófformát zsírral kikenünk és zsemlemorzsával megszórjuk. A masszát belenyomjuk és 170 fokos sütőben készre sütjük.
Kb 40 perc után a formából tepsire borítjuk és pirosra sütjük.
Zöldsalátával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »