Baconben sült töltött fasírt recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A darált húst a fűszerekkel, a zúzott fokhagymával és az finomra aprított vöröshagymával összekeverjük. Beleütjük a tojásokat, jól ekeverjük, majd annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy ne legyen folyós állaga.
Egy őzgerincformát kikenünk zsiradékkal, egymás mellé belehelyezzük a baconszeleteket, beletesszük a hús felét, a kozepébe helyezzük a felbevágott főtt tojásokat és a kolbászt, majd betakarjuk a hús masik felével. Ezután a
tetején visszahajtjuk a bacont.
Sütőbe tesszük és közepes lángon készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »