Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bolognai ragu recept

Bolognai ragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg darált hús
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 1 evőkanál olívaolaj
    • 0,5 liter paradicsomlé
    • 1 teáskanál petrezselyemzöld
    • 1 kávéskanál oregánó
    • 1 kávéskanál bazsalikom
    • bors

    Elkészítése:

    Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra kockázott hagymát, majd hozzáadjuk a húst és lepirítjuk.

    Mikor lepirítottuk a husit, hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fűszereket, majd összefőzzük. A paradicsomlé sűrűségétől függ, hogy kell-e majd még hozzá víz.

    Főtt tésztával, reszelt sajttal tálaljuk, de nagyon finom tejföllel is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá