Bolognai ragu recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 0,5 kg darált hús
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 evőkanál olívaolaj
- 0,5 liter paradicsomlé
- 1 teáskanál petrezselyemzöld
- 1 kávéskanál oregánó
- 1 kávéskanál bazsalikom
- só
- bors
Elkészítése:
Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra kockázott hagymát, majd hozzáadjuk a húst és lepirítjuk.
Mikor lepirítottuk a husit, hozzáadjuk a paradicsomlevet és a fűszereket, majd összefőzzük. A paradicsomlé sűrűségétől függ, hogy kell-e majd még hozzá víz.
Főtt tésztával, reszelt sajttal tálaljuk, de nagyon finom tejföllel is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.