Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Babos-sörös kolbász recept

Babos-sörös kolbász
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg grillkolbász
    • olaj
    • 2 fej vöröshagyma
    • 1-1 ek mustár és ketchup
    • 80 dkg vörösbab (konzerv)
    • só, bors
    • 2 dl sör
    • 1-1 piros és zöld kaliforniai paprika

    Elkészítése:

    Egy serpenyőben kevés olajon elősütjük a kolbászokat, kiszedjük és félretesszük.

    A visszamaradt zsírban lepirítjuk a félkarikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a mustárt és a ketchupot, majd a leszűrt babot és sózzuk, borsozzuk.

    Felöntjük a sörrel, forraljuk kb 3 percig, majd beletesszük az elősütött kolbászokatt és a csíkokra vágott kaliforniai paprikát.

    Összeforraljuk, 10 percig főzzük és már tálalhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá