Babfőzelék krumplival recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg szárazbab
- 1 fej hagyma
- 15 dkg császárszalonna
- olaj
- pirospaprika
- só
- bors
- 4 db nagy krumpli
Elkészítése:
A babot előző este beáztatom. A hagymát megdinsztelem az olajban, szórok rá egy kis piros paprikát, majd hozzáadom az apróra vágott császárszalonnát és a babot, felöntöm vízzel és puhára főzöm. Sózom borsozom, majd puhára főzöm.
A krumplit meghámozom négybe vágom megfőzöm, és a végén hozzákeverem a babhoz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Mit főzzek a héten? – 12 nagyszerű fogás ebédre és vacsorára
Mindennap azon gondolkodsz, mi legyen az ebéd vagy vacsora? Ez a válogatás
Tovább olvasom »Új ízekre vágysz, vagy a klasszikusokat kedveled? Ebben a leves válogatásban nem fogsz csalódni!
A levesek nemcsak előételként, hanem főételként is kiválóan megállják a hel
Tovább olvasom »A tökéletes farsangi fánk titka: Tippek a nagyitól
A farsangi időszak egyik legkedveltebb finomsága a szalagos fánk, amely a v
Tovább olvasom »Változatos hétköznapi fogások – Itt minden napra találsz egy jó receptet!
Változatos és ínycsiklandó fogásokat keresel a hétköznapokra? Válogatásunkb
Tovább olvasom »Friss, puha házi kiflik – 12 fantasztikus recept, amiket érdemes kipróbálnod!
Frissen sült, puha kiflik, amelyek garantáltan mosolyt csalnak mindenki arc
Tovább olvasom »Levesek minden napra – 12 nagyszerű recepttel!
Fedezd fel a levesek változatos világát! Ebben a válogatásban 12 ínycsiklan
Tovább olvasom »