Kakaós kávés intelligens krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 11 dkg vaj
- 6 dl tej
- 11 dkg liszt
- 43 gr cukrozatlan kakaópor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS szétválasztva
- 21 dkg porcukor
- 2 evőkanál fekete kávé
- 1 tk vanília aroma
Elkészítése:
165 fokra előmelegítjük a sütőt és kivajazunk egy 20×20 cm-es formát.
A lisztet keverjük el a kakaóporral.
A tojások fehérjéit verjük kemény habbá.
A vajat olvasszuk meg és hagyjuk kicsit hűlni.
A tojások sárgáit a cukorral keverjük fehéredésig, majd öntsük bele a hűlt vajat, a kávét és a vanília aromát. Keverjük el alaposan.
Felváltva keverjük bele a kakaós lisztet és a tejet, majd több adagban forgassuk bele a kemény fehérje habot.
Öntsük az előkészített formába és süssük 50-60 percig. Addig, míg picit még remegősnek találjuk.
Kihűlve szeletelhetjük és porcukorral szórva tálaljuk.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »