Tripla csokis brownie recept

Hozzávalók:
- 185 g vaj
- 185 g étcsokoládé
- 275 g cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 85 g liszt
- 40 g keserű kakaópor
- 50 g tejcsokoládé
- 50 g fehércsokoládé
Elkészítése:
A vajat megolvasztjuk az étcsokoládéval, majd szobahőmérsékletűre hűtjük.
A cukrot kihabosítjuk a tojásokkal. Akkor jó, ha a duplájára nőtt a térfogata és halvány, fakó a színe.
Hozzáadjuk és spatula segítségével hozzákeverjük a vajas csokoládét. Beleszitáljuk a lisztet és a kakaóport, majd alaposan, de óvatosan belekeverjük.
Belekeverjük a kis kockákra vágott fehér és tejcsokoládét.
Sütőpapírral bélelt kicsi tepsibe öntjük a keveréket és a spatula segítségével eloszlatjuk benne.
160 fokos sütőben körülbelül 25 percig sütjük. Akkor jó, ha a széle elválik a sütőpapírtól és a közepe sem folyik.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »