Rakott almás sütemény recept

Hozzávalók egy kb 20*30 cm-es tepsihez:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 25 dkg finomliszt
- 1 dl olaj
- 3 evőkanál tejföl
- 1 csomag vanílliás cukor
- 1 csomag sütőpor
- csipet só
- 5 alma
Elkészítése:
Az összes hozzávalót az alma kivételével jól összedolgozom. 3 almát meghámozok és apróra vágok, majd a masszába keverek.
A tepsit sütőpapírral kibélelem és beleismítom a masszát. A maradék almát is meghámozotm és cikkekre vágom, amivel kiteszem a sütemény tetejét.
190 fokon kb 35 perc alatt aranybarnára sütöm.
Kihűlve szeletekre vágva, porcukorral megszórva tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
1. Erdei gyümölcsös pohárkrém recept Hozzávalók: Alap: 15 dkg darált keksz
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »