Ragacsos kókuszkocka recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 25 dkg finomliszt
- 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 10 dkg barnacukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 20 dkg margarin (olvasztott)
- csipetnyi só
Töltelék:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 dkg margarin (olvasztott)
- 6 dkg finomliszt
- 340 g sűrített tej
- 10 dkg barnacukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- csipetnyi só
- 30 dkg kókuszreszelék + 10 dkg a tetejére
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 175 fokra és egy kisebb, mélyebb tepsit béleljünk ki sütőpapírral.
Keverjük össze a tészta hozzávalóit, egyengessük a tepsibe, majd süssük kb 12 percig vagy amíg aranybarna nem lesz.
Vegyük ki a sütőből, hagyjuk hűlni 10 percig, közben csökkentsük a sütő hőmérsékletét csökkentsük 165 fokra.
A töltelék hozzávalóit keverjük össze, majd egyenletesen kenjük rá a tésztára és szórjuk meg a tetejét a kókuszreszelékkel.
Tegyük vissza a sütőbe, és süssük kb 25-30 percig.
Szeletelés előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »