Non plus ultra recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A liszthez hozzáadjuk a vajat, tojás sárgákat és a vaníliás cukrot. 2-3 mm vékonyra kinyújtjuk, majd pálinkás pohárral kiszaggatjuk.
A tojás fehérjéket a porcukorral keményre felverjük. Habzsákba, vagy nylon zacskóba töltjük, melynek a csücskét levágjuk.
A tésztákat egy sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, majd a habot eloszlatjuk a tetejükön.
160 fokra előmelegített sütőben kiszárítjuk. Akkor jó, ha a hab körül kis buborékok keletkeznek, “izzad” a hab.
Ha kihűltek akkor lekvárral ragasztunk össze 2-2 tésztát.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.