Puncsos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 3 cs puncs pudingpor
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 1 kk sütőpor
A krémhez:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 4 dl tej
- rumaroma ízlés szerint
- 20 dkg margarin
- cukor ízlés szerint
A habhoz:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 24 dkg cukor
- 1 pár csepp rumaroma
- pici só
Elkészítése:
A tészta:
A tojásfehérjéket gőz felett felverjük a cukorral keményre. Majd hozzáadjuk a tojássárgákat és tovább verjük. Egyenként hozzáadjuk a pudingporokat és a sütőport. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral és a masszát beleöntjük, elsimítjuk, majd 180 fokon megsütjük. (Én a masszát elfeleztem, két részletben sütöttem meg, hogy egyforma vastag legyen a két lap)
A krém:
A krém hozzávalóit összekeverjük a margarin kivételével és felfőzöm, majd kihűtöm. Ezután a kihabosított margarinnal összekeverem. A tojásfehérjéket a cukorral, sóval, rumaromával vízgőz felett habosra, keményre vertem. A tésztát betöltöm, a tojáshabot ráteszem, egy villával megcirókáltam, színes cukorral megszórtam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »