Hullámos krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 3 dl víz
- 16 dkg zsír
- 26 dkg liszt
- 8 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krém:
- 1 l. tej
- 2 csomag vaníliás cukor
- 3 csomag vaníliás puding
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 5 dl. habtejszín
- Habfixáló
- 2 ek. porcukor
Elkészítése:
A vizet a zsírral felforraljuk. Beleöntjük a lisztet, majd a tűzről levéve kettesével jól beledolgozzuk az egész tojásokat.(így készül a képviselő fánk is).
Egy nagyméretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a tésztát két adagban belekenjük, majd elő melegített sütőbe tolva aranyszínűre sütjük.
Így hepe-hupás lapot kapunk.
A krémhez a tejet, a pudingokat, vaníliás cukrot és a porcukrot sűrűvé főzzük. Kihűtjük és hozzá keverjük a szobahőmérsékletű margarint
Ezt a krémet felkenjük a lapra. A tejszínt felverjük a fixálóval, porcukorral. Befedjük a másik lappal!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »