Hullámos krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 3 dl víz
- 16 dkg zsír
- 26 dkg liszt
- 8 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krém:
- 1 l. tej
- 2 csomag vaníliás cukor
- 3 csomag vaníliás puding
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 5 dl. habtejszín
- Habfixáló
- 2 ek. porcukor
Elkészítése:
A vizet a zsírral felforraljuk. Beleöntjük a lisztet, majd a tűzről levéve kettesével jól beledolgozzuk az egész tojásokat.(így készül a képviselő fánk is).
Egy nagyméretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a tésztát két adagban belekenjük, majd elő melegített sütőbe tolva aranyszínűre sütjük.
Így hepe-hupás lapot kapunk.
A krémhez a tejet, a pudingokat, vaníliás cukrot és a porcukrot sűrűvé főzzük. Kihűtjük és hozzá keverjük a szobahőmérsékletű margarint
Ezt a krémet felkenjük a lapra. A tejszínt felverjük a fixálóval, porcukorral. Befedjük a másik lappal!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »