Kókuszkocka Katától recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 40 dkg liszt
- 18 dkg eritrit vagy cukor
- 5 dkg margarin
- 3 evőkanál méz
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél cs sütőpor
- 2 dl tej
- csipet só
Krém:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg eritrit vagy cukor
- 6 evőkanál tej
- 8 dkg kakaópor
- 20-30 dkg kókuszreszelék
Elkészítése:
A cukrot, mézet, tojást, margarint, csipet sót robotgéppel habosra keverjük, beleöntjük a tejet, hozzáadjuk a lisztet, amibe belekeverjük a sütőport.
Fakanállal összekeverjük, sütőpapírral bélelt 45*35 cm-es tepsibe öntjük és 175 fokos előmelegített sütőben kb 20 perc alatt megsütjük. Ha kisebb tepsibe tesszük, akkor vastagabb tésztát kapunk és tovább kell sütni.
A krém hozzávalóit gőz fölött megolvasztjuk, majd a kockára vágott tésztát belemártjuk és kókuszreszelékbe forgatjuk, majd jól kihűtjük.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »