Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Joghurtos, gyümölcsös kevert süti recept

Joghurtos, gyümölcsös kevert süti
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók egy 22*30 cm-es tepsihez:

    • 250 g finomliszt
    • 2 tk sütőpor
    • csipet só
    • 375 g görög joghurt
    • 70 cukor (vagy ha valaki édesebben szereti, akkor tehet bele többet is)
    • 3 nagyobb  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 citrom héja
    • 1 tk vanília kivonat
    • 1 dl olaj
    • 1 maréknyi dió nagyobb darabokra vágva
    • ízlés szerint gyümölcsök (mi most szilvát és őszibarackot használtunk)

    Elkészítése:

    Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.

    Béleljük ki a tepsit sütőpapírral.

    Keverjük össze a lisztet, a sütőport és a sót egy tálban és tegyük félre.

    Keverjük össze a joghurtot, a cukrot, a tojásokat, a citrom reszelt héját, vaníliát és az olajat.

    Forgassuk össze a száraz alapanyagokat a nedves alapanyagokkal, majd öntsük a masszát az előkészített tepsibe. Tegyük a masszára a gyümölcsöket, majd szórjuk meg a nagyobb darabokra vágott dióval.

    Kb 35-40 perc alatt süssük készre. Tűpróbával ellenőrizzük!

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá