Joghurtos fenyők recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl natúr joghurt
- 1 dl olvasztott vaj vagy margarin
- 4 dl finomliszt
- 2 dl cukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 cs sütőpor
- 1 üvegcse mandulaaroma vagy zöld ételfesték
Elkészítése:
A hozzávalókat jól összedolgozzuk.
Egy szilikon fenyőfa alakú formát 3/4 részéig megtöltünk a masszával.
Előmelegített, 180 fokos sütőben készre sütjük. Vigyázzunk, mert gyorsan sül (kb 8-10 perc). Ezt addig folytatjuk, míg a massza tart, majd mikor kihűlt megszórjuk vaníliás porcukorral.
Tipp:
Gyümölcs joghurttal is ellehet készíteni. Nagyon vigyázzunk a sütésnél, mert pár perc alatt megsül. Egyszerű, olcsó de ünnepi sütemény. Akinek nincs fenyős szilikon formája, megsütheti a masszát tepsiben is és utána fenyő kiszúróval készítheti el a formákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »