Habroló recept

Hozzávalók:
- 1 csomag hűtött leveles tészta
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtjuk kb 25*25 cm-es nagyságúra, majd pizza vágóval 12 db csíkra vágjuk.
A tésztát habroló csőre egyenként feltekerjük és előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
Mikor megsült kihűtjük és kihúzzuk belőlük a csöveket.
A tojásfehérjéket vízgőz felett kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a porcukrot és összedolgozzuk.
A habot habzsákba tesszük és betöltjük vele a rolókat. Tálaláskor porcukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »