Habroló recept

Hozzávalók:
- 1 csomag hűtött leveles tészta
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg porcukor a szóráshoz
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtjuk kb 25*25 cm-es nagyságúra, majd pizza vágóval 12 db csíkra vágjuk.
A tésztát habroló csőre egyenként feltekerjük és előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
Mikor megsült kihűtjük és kihúzzuk belőlük a csöveket.
A tojásfehérjéket vízgőz felett kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a porcukrot és összedolgozzuk.
A habot habzsákba tesszük és betöltjük vele a rolókat. Tálaláskor porcukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »