Gyümölcsös lepény recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A cukrot a puha margarinnal kihabosítjuk, majd a tojássárgákat és a rumot is beledolgozzuk.
A fehérjéket csipet sóval kemény habbá felverjük, majd a liszttel felváltva a margarinos masszába dolgozzuk.
A sütőt 170 fokra előmelegítjük. Egy 20*30 cm-es tepsit vajjal/margarinnal kikenjük és a masszát beleterítjük.
A barackot meghámozzuk (egy pillanatra mártsuk forró vízbe) vagy a befőttet csepegtessük le és tegyük ki vele a sütemény tetejét.
A forró sütőben kb 30-35 perc alatt megsütjük. Még melegen porcukrot szórunk a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »