Gyümölcskenyér recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg aszalt barack
- 5 dkg kandírozott narancs
- 5 dkg kandírozott citrom
- 8 dkg mazsola
- 16 dkg finomliszt
- 12,5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 0,5 kk sütőpor
Elkészítése:
Kikenünk margarinnal és liszttel megszórunk egy őzgerincformát. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
A puha margarint habosra keverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és az egyenként hozzáadott tojásokkal, illetve a sütőporral elkevert liszttel.
Beleforgatjuk a megmosott mazsolát, az apróra vágott aszalt barackot és a kandírozott gyümölcsöket. Jól összekeverjük, majd az előkészített őzgerincformába simítjuk.
50-60 percig sütjük, tűpróbát végzünk.
Hagyjuk hűlni néhány percig, majd rácsra borítva hagyjuk teljesen kihűlni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »